Filosofin vastaanotto

Filosofin vieraana sinua ei diagnosoida, eikä sinun tarvitse sitoutua mihinkään ohjelmaan.

Filosofin vastaanotolle voit tulla vieraaksi, kun olet kiinnostunut henkisen kasvun kysymyksistä tai haluat filosofin kanssa tarkastella kriittisesti omaa ajatteluasi tai kehittämiäsi ajatusmalleja. Voit myös tulla keskustelemaan arvoihin tai arvoratkaisuihin liittyvistä kysymyksistä. Ehkä myös koettaa selvittää, mitkä omat arvot ovat ja miten ne voisi perustellusti esittää. Joskus voi olla paikallaan myös tuulettaa omia käsityksiään elämään liittyvistä asioista tai vain laajentaa omaa suhdettaan arjen pieniin tai isompiin kysymyksiin koskivatpa ne sitten uskontoa, politiikkaa tai ihmissuhteita.

Filosofisen keskustelun tarkoitus on avartaa dialogissa omaa ymmärrystä elämästä ja siihen liittyvistä asioista. Filosofin kanssa käyty keskustelu avaa ulottuvuuksia ja näkökulmia, joiden kautta uudet kysymykset ja siten myös vastaukset ovat mahdollisia. Joskus sokraattisesti ärsyttäviä ja toisinaan taas lohduttavia.

Terveisin Ville-Matti Vilkka

Varaa aika!

Soita, tekstaa tai kysy sähköpostitse vapaita keskusteluaikoja.
Kerrothan aikaa varatessasi haluatko tavata kasvokkain, Skype- tai AIM-yhteydellä, puhelimitse vai sähköpostitse.
Varauksen voit tehdä

Aikaa varatessasi sovin kanssasi maksatko vastaanoton käteisellä vai laskulla.

Missä?

Filosofit viihtyvät parhaiten siellä, missä muutkin. Hämeenlinnassa, Helsingissä  ja Tampereella minulla ei ole kiinteää tapaamisosoitetta, joten voit sopia tapaamisen kanssani vaikkapa johonkin keskustan kahvilaan tai kirjastoon. Lahdessa tapaamispaikka on Mariankatu 11 2.krs. Toki voit myös Lahdessa ehdottaa itse tapaamispaikkaa.

Skype- tai AIM-keskusteu

Jos olet tottunut käyttämään ja käymään keskustelua Skype- tai AIM-tunnuksilla, niin silloin voimme järjestää filosofin vastaanoton paikasta riippumatta. Kunhan vain verkkoyhteys toimii riittävän ripeästi ja palomuurit eivät ole esteenä.

Oma ja keskustelukumppanieni kokemus on ollut hyvin myönteinen näiden netin kautta tapahtuvien tapaamisten suhteen.

Mieluusti kokeilisin yhteyden toimivuutta ennen varsinaista tapaamista, sillä en tahdo mahdollisten teknisten kysymysten häiritsevän keskustelua.

Keskustelu puhelimessa

Filosofin vastaanotto voi tapahtua myös puhelimitse. Varatessasi aikaa kerro, että haluat mieluiten käydä puhelinkeskustelun.
Vahvistettuasi varauksen odotan soittoasi sovittuna aikana numerossa 040 5013681.

Ainakin itse pidän huolen, että puhelimessa riittää virtaa ja varaan häiriöttömän paikan puhelun ajaksi, jotta voisin keskittyä varsinaiseen asiaan.

Sähköpostikeskustelu

Filosofin vastaanotto voidaan käydä myös sähköpostitse.

Yhden vastaanottokerran maksamalla vastaan ja kommentoin kuusi sähköpostiviestiäsi. Vastaukset ja kommentit ovat noin yhtä viestiä kohden enintään 2000 merkkiä. Mutta jos ylitän merkkimäärän innostuksissani, niin siitä ei tarvitse maksaa erikseen.

Sähköpostitse vastaan ensimmäiseen viestiin heti saatuani maksun ja seuraaviin viesteihin 48h sisällä niiden saapumisesta.

Hinnasto

Filosofin vastaanotto maksaa

  • 65€/h Hämeenlinnassa, Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä
  • 50€/h puhelimitse tai nettikeskusteluna.

Joskus vastaanotto voi venyäkin, mutta tuolloin vieraan ei tarvitse maksaa siitä.

Hinnat sisältävät 24% alv.

Etukäteen sovitut tuntia pidemmät tapaamiset maksavat 50€ seuraavilta tunneilta.

Ryhmätapaamiset maksavat 150 € tunti.

Luentotunti maksaa 275€ +alv. 24% sekä mahdolliset matkat kuluineen. Useamman tunnin luennot ja koulutuspäivät maksavat 1/2 päivää 600€ ja kokopäivä 1200€. Lisäksi tulevat alv. 24% ja matkat.

Kirjallisen materiaalin tuottaminen maksaa 150€ jokaista alkavaa 2000 merkkiä (A4) kohden. Lisäksi tulevat alv. 24% ja mahdolliset materiaalikustannukset.

Kaikki hinnat sitoumuksetta.